Endine kutsekooli hoone saab värsket verd

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui juuli viimastel päevadel saadeti huvikooli mototehnika ring koos kaasavaraga vahelattu, siis nüüd leiti, et parim ajutine lahendus on kunagise kutsekooli maja ja noortekeskuse ruumides.
Kui juuli viimastel päevadel saadeti huvikooli mototehnika ring koos kaasavaraga vahelattu, siis nüüd leiti, et parim ajutine lahendus on kunagise kutsekooli maja ja noortekeskuse ruumides. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linnavalitsus leidis esmaspäeval, et endisesse kutsekooli majja, mis plaaniti vahepeal tühjaks teha ning pandi isegi müüki, kolib huvikooli kodutuks jäänud tehnikaring.

Nii saavad tehnikahuvilised poisid sügisest oma harrastusega algust teha ruumides, kust aastaid tagasi saadeti minema Viljandimaa noortekeskus.

Linnapea Ando Kivibergi sõnul on see siiski ajutine lahendus, sest linnal on endiselt soov teha Männimäe tee 26 majast sotsiaalkeskus. Ringile otsitakse päris kodu edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles