Margus Kasterpalu: teatrist saab inimene hingepidet

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikesel Iiri saarel elav Colm (Meelis Rämmeld) kohtab ilusat linnatüdrukut (Kadri Adamson), kelle sarnast sel saarel muidu naljalt ei näe.
Väikesel Iiri saarel elav Colm (Meelis Rämmeld) kohtab ilusat linnatüdrukut (Kadri Adamson), kelle sarnast sel saarel muidu naljalt ei näe. Foto: Gabriela Liivamägi

Ugala suvi jõudis teise uuslavastuseni: eile esietendus Saueaugu teatritalus Gardner McKay «Mere märgid». Selle lavastaja on Margus Kasterpalu ning näitlejatena teevad kaasa Kadri Adamson Endla teatrist ja Meelis Rämmeld. Lavastust mängitakse Saueaugul augustis seitse korda.

Ameerikast pärit Gardner McKay näidend jutustab loo Colmist – kalurist, kes elab väiksel Iiri saarel. Ühel pulmapeol näeb ta ilusat linnatüdrukut, kelle sarnast sel saarel muidu naljalt ei kohta. Aasta hiljem kirjutab Colm talle kirja.

Margus Kasterpalu, kuidas on teil pärast Ugalast lahkumist läinud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles