Juunior ei saanud võidurõõmu tunda

, Tuleviku klubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Orav
Sten Orav Foto: Elmo Riig / Sakala

Sten Orav pani end lühikese aja jooksul proovile nii Euroopa kui maailma juunioride vabamaadluse meistrivõistlustel ning sealt saadud kogemused kuluvad tal edaspidi kindlasti marjaks ära.

Üle kolme nädala tagasi Poolas peetud Euroopa meistrivõistlustel jäi Viljandi maadlusklubi Tulevik liige, Eesti juunioride ja täiskasvanute meister Sten Orav avaringis alla Venemaa esindajale Tamir Garhajevile, kes hiljem pälvis hõbemedali. Kaotajate ringis läks viljandlane kokku ukrainlase Taras Markovichiga ja pidi ka tolle paremust tunnistama. Võistlused lõpetas Orav 12. kohaga. Kaotajate ringis teda võitnud ukrainlane sai pronksmedali.

Läinud laupäeval alustas Sten Orav Horvaatias Zagrebis juunioride maailmameistrivõistlusi. Ka seal oskas ta endale loosikastist tugevatest tugevamad vastased tõmmata. Avakohtumine Euroopa meistrivõistluste viienda, aserbaidžaanlase Arif Huseynoviga oli ühepoolne ja aser võttis kindla punktivõidu. Teise ringi kohtumises kaotas Huseynov iraanlasele Sabar Sharestanile, kes lõpetas võistlused pronksmedaliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles