Auto lõhkunud mees jäi neljast tunnistajast hoolimata pika ninaga

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Germo Käba osutab kolmapäeval tasandatud ja märgiga tähistatud kohale, kus ta sõiduauto Volvo V70 (pildil taamal) juulikuu lõpul oma sõnul ära lõhkus. Kõrval seisab Jaanus Raidväli, üks neljast sõbrast, kes õnnetuse hetkel autos istus.
Germo Käba osutab kolmapäeval tasandatud ja märgiga tähistatud kohale, kus ta sõiduauto Volvo V70 (pildil taamal) juulikuu lõpul oma sõnul ära lõhkus. Kõrval seisab Jaanus Raidväli, üks neljast sõbrast, kes õnnetuse hetkel autos istus. Foto: Joel Urbel / Sakala

Kuigi Paistus kanalisatsioonikaevu luugi vastu auto tagasilla lõhkunud inimesel oli neli tunnistajat ja ka politsei fikseeris juhtunu, ei piisanud sellest Viljandi vallavalitsusele, et hüvitist maksta.

Viljandi abivallavanema Sulev Kannimäe jutt lõpeb seal, et kuna juht ei jätnud autot kohe väidetaval sündmuskohal seisma ja kutsus politsei alles hiljem, pole vallal kindlust, et auto vigastused tekkisid nii, nagu omanik väidab.

Selline jutt tekitab Germo Käbas tema enda tõdemust mööda tugevat viha. Käba on see, kes tegi oma Volvo V70 tagasillale äsja 800-eurose remondi, sest vald, kes peab teede sõidetavuse eest hea seisma, ei rahuldanud tema nõuet maksta sõiduki parandamine kinni. Käba hinnangul täiesti ebaõiglaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles