Sonja Anderson jõudis koduväljakul finaali

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tütarlaste paarismängus jõudis Sonja Anderson (paremal) koos Pärnumaalt pärit Triinu Ruuliga finaali.
Tütarlaste paarismängus jõudis Sonja Anderson (paremal) koos Pärnumaalt pärit Triinu Ruuliga finaali. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäevast reedeni kestnud rahvusvahelisel alla 16-aastaste tenniseturniiril «Airok Viljandi Open» võitis noormeeste üksikmängu tallinlane Kristjan Tamm ja neidude üksikmängu Rebeka Margareta Mertena Lätist, kohalikest jõudis paarismängu finaali Sonja Anderson.

Noortesarja «Tennis Europe» kuulunud turniiril osales tütarlaste üksikmängus neli Viljandi tennisekooli kasvandikku. Saara Orav pääses otse põhivõistlusele, Emilia ja Elisabeth Alonen ning Sonja Anderson üritasid sinna jõuda kvalifikatsiooniturniiri kaudu. Neist ainsana õnnestus see tänavusel Viljandimaa meistril Sonja Andersonil, kes pidi paraku avaringi kolmesetises kohtumises tunnistama leedulannast konkurendi paremust.

Tublisti edukam oli üksikmängus otse põhitabelisse paigutatud Saara Orav. Tema pidas kolm matši ja jõudis veerandfinaali. Seal jäi ta alla leedulannale Iveta Daujotaitėle, kes mängis hiljem üksikmängu finaalis, mis kahe seti järel lõppes lätlanna Rebeka Margareta Mertena võiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles