Lauluväljakule ei pruugi murumatti siiski tulla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta lõpul ametlikult avatud Viljandi lauluväljak pole tegelikult veel valmis, sest nõlvadel pole muru juuri ajanud. See aga tähendab, et suurema sajuga kipub lahtine pinnas kõrgematest kohtadest alla tantsuplatsi sillutisele valguma.
Eelmise aasta lõpul ametlikult avatud Viljandi lauluväljak pole tegelikult veel valmis, sest nõlvadel pole muru juuri ajanud. See aga tähendab, et suurema sajuga kipub lahtine pinnas kõrgematest kohtadest alla tantsuplatsi sillutisele valguma. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui veel kuu aja eest lubas Viljandi linnavalitsus, et lauluväljaku nõlvad kaetakse edasiste pinnasekahjustuste vältimiseks murumatiga, siis nüüdseks on ta võtnud äraootava seisukoha.

Linnamajandusameti juhataja Reevo Maidla märkis, et 6. juuli õhtul Viljandit tabanud ülitugev raju näitas kätte vast valminud lauluväljaku nõrgad kohad ning nüüdseks on vead enam-vähem likvideeritud. Nii näiteks kergitati lisaks uhtevagude silumisele platsi ülemist serva palistavaid äärekive, et mõisapargi ja Tasuja puiestee poolt alla valguv sajuvesi ei pääseks enam pehmet nõlva uuristama.

Murumati maharullimine otsustati edasi lükata, sest 23. augustil on Viljandi lauluväljakul Balti keti 25. aastapäevale pühendatud kontsert, mis tõotab kokku tuua tuhandeid inimesi ning võiks haprale matile saatuslikuks saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles