Autoomanik ja teehooldusfirma on eri meelt

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Nõmmiku auto paremale tagumisele uksele ilmusid värvikahjustused (märgitud punase sõõriga), mille tekkimise süüdlaseks peab ta osaühingu Sakala Teed trimmerdajat.
Janar Nõmmiku auto paremale tagumisele uksele ilmusid värvikahjustused (märgitud punase sõõriga), mille tekkimise süüdlaseks peab ta osaühingu Sakala Teed trimmerdajat. Foto: Janar Nõmmik

Järvamaalane Janar Nõmmik on kindel, et osaühingu Sakala Teede töömehe tõttu sai tema mõne kuu vanuse sõiduauto kere kahjustada. Firma nendib aga, et tegu on paljasõnalise väitega, ega nõustu süüd omaks võtma.

15. juulil sõitis Janar Nõmmik Imaverest Viljandi poole. Löövi bussipeatuse juures märkas ta osaühingu Sakala Teed töömehi, kes niitsid käsitrimmeriga mõlemal pool asfalti teeäärt. Nõmmik lähenes neile oma sõnul ettevaatlikkusega.

«Ma olen kodus samamoodi trimmeriga tööd teinud ja tean, kuidas kivid selle alt lennata võivad. Et kedagi parasjagu vastu ei sõitnud, võtsin autoga võimalikult tee keskele,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles