Noored uljaspead ei lase liidril pedaali kergitada

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Subi ja Teele Sepp sihivad Eesti autoralli meistrivõistlustel 2WD 2000 klassi meistritiitlit. Kolm rallit enne hooaja lõppu on viljandimaalastel sarjas oma võistlusarvestuses liidripositsioon.
Kristo Subi ja Teele Sepp sihivad Eesti autoralli meistrivõistlustel 2WD 2000 klassi meistritiitlit. Kolm rallit enne hooaja lõppu on viljandimaalastel sarjas oma võistlusarvestuses liidripositsioon. Foto: Aivar Kaljusaar

Eesti autoralli meistrivõistluste suurte kaheveoliste masinate klassi liider tunnistas, et seni on kodune tiitlijaht sujunud kenasti, ent kolmel järelejäänud rallil ei saa tiheda konkurentsi tõttu veel rahulikumalt sõita.

Seni peetud Eesti meistrivõistluste neljale rallile tagasi vaadates tunnistas Viljandimaa mees Kristo Subi, et kõik pole läinud plaanitult. Muidu rahuldava tulemuse toonud kolme kruusaralli kõrval valmistas mehele tuska hooaja avastart talvistel Võrumaa teedel.

Kristo Subi eelistab kruusaseid teid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles