Suur seatigu tuli raudteed mööda Viljandisse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnistete juures sai suur seatigu endale kausikese koos kurgiviilude ja tomatiga ning jõudis neid ööpäeva jooksul juba tublisti mekkida. Perepoeg Martin Tõniste (fotol) ei osanud arvata, mis leiust edasi saab, kuid ema Hiie Tõniste märkis, et aeda teda ilmselt lasta ei tasu.
Tõnistete juures sai suur seatigu endale kausikese koos kurgiviilude ja tomatiga ning jõudis neid ööpäeva jooksul juba tublisti mekkida. Perepoeg Martin Tõniste (fotol) ei osanud arvata, mis leiust edasi saab, kuid ema Hiie Tõniste märkis, et aeda teda ilmselt lasta ei tasu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kangesti leopardi mustrit meenutava kirjaga nälkjas, kes suudab end vähemalt kolme tikutopsi pikkuseks venitada, tekitas Tõnistete kodu hoovis palju elevust. Naispere suhtus limukasse küll eelarvamusega, kuid sellest hoolimata loodi talle kausi sisse tomati ja kurgirõngaste vahele mõnus elamine.

Limukas, kelle ajakirja Eesti Loodus 2013. aasta jaanuarinumbri järgi võib üpris kindlalt suureks seateoks nimetada, roomas raudteel. «Siinsamas. Viljandi raudtee äärest leidsin ta, kui rattaga sõitsin,» rääkis 14-aastane perepoeg Martin Tõniste.

Ema Hiie Tõniste selgitas, et koht oli sealsamas Kantrekülas, kus vanasti oli Kalevi-Liiva kauplus. «Nüüd on sellest ülekäigust kehv üle tulla, aga laps tuli rattaga,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles