Seeniorid rassivad staadionil tiitlite pärast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa spordiveteranide koondise liige Arvo Nurm võitis tänavu sisemaailmameistrivõistlustel M65 klassis kaks kuldmedalit, ühe neist odaviskes. Pilt on tehtud Viljandi veteranide heidete seeriavõistlusel, kus visa spordimees proovis vahelduseks oda visata oma nõrgema ehk vasaku käega.
Viljandimaa spordiveteranide koondise liige Arvo Nurm võitis tänavu sisemaailmameistrivõistlustel M65 klassis kaks kuldmedalit, ühe neist odaviskes. Pilt on tehtud Viljandi veteranide heidete seeriavõistlusel, kus visa spordimees proovis vahelduseks oda visata oma nõrgema ehk vasaku käega. Foto: Aivar Hommik

Viljandi staadionil jagatakse nädalavahetusel nii Eesti kui Balti kergejõustiku meistrivõistluste medaleid. Kahel päeval saab väljakul näha maailma ja Euroopa tiitlite ning rekordite omanikke. Tõenäosus, et siin nihkub ka mõni tipptulemus, on väga suur.

Eesti ja Baltimaade seenioride lahtistele meistrivõistlustele on kergejõustikuveteranide assotsiatsiooni presidendi Lembit Talpsepa sõnul oodata ligemale 300 osalejat, kuid see number võib suuremakski paisuda. «Väga keeruline on ette hinnata, kuna paljud sportlased registreerivad end võistluspäeval.»

Talpsepp ütles, et niisugusel kujul peetakse seenioride Baltic Openi kergejõustiku meistrivõistlusi esimest korda ning avaldas lootust, et sellest kujuneb iga kahe aasta tagune traditsioon. «Eelmine kord kutsusid Läti veteranid naaberriike oma meistrivõistlustele osalema. Meie mõõduvõtul on mängus juba Balti meistrivõistluste medalid, samas selgitame eraldi arvestuses Eesti parimad,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles