Võhma linnapäevad panevad asula kihama

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma linnapäevade programm on alati  tihe olnud.
Võhma linnapäevade programm on alati tihe olnud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Võhma linnapea Anneli Siimussaar ütles, et reedel ja laupäeval peetavad 18. Võhma linna päevad ja Kesk-Eesti laat tulevad sisutihedad. Mõlemal päeval avatud laadal on üle saja kaupleja ning kahe päeva jooksul pakutakse igale eale mitmesugust tegevust.

Mudilastele annab laupäeval Viljandi nukuteater etenduse «Nif, Nuf, Nafi lugu». Noortele mõeldud ettevõtmistest põnevamad on hip­hoptantsu õpituba, veepallisõda, trikipargi õpituba ja trikitõukeratta võistlus. Linnapea lisas, et kõigile mõeldud töötubades saab eri viisil kätt proovida, näiteks valmistada karaskit, teha võid või maalida portreed.

Kavas on Võhma linna lahtised rannavõrkpalli, sasku-, lauatennise-, koroona- ja malemeistrivõistlused. Meeleolukaks peaksid kujunema puusaagimise võistlus ning Võhma nais- ja meesvägilase valimine. Aset leiab naiste jalgpalli sõpruskohtumine JK Rakvere Naiselike ja Suure-Jaani United Daamide vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles