Viljandi klubi noormees tegi puhta töö

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalal olid Tallinnas Harku järvel «Nordic Cup 2014» tiitlivõistlused. Eestlased teenisid kaheksast kavas olnud paadiklassi võistlusest esikoha viies. Neist kahes noorte paadiklassis oli võidukas Viljandi veemotospordiklubi Nord sõitja Gregor Eevardi.

Juunioride GT-15 paadiklassis oli esikolmik sama, kes hiljuti peetud maailmameistrivõistlustel, kus eestlastele kuulusid kõik poodiumikohad. Seisusele vastavalt võitis selles arvestuses Gregor Eevardi ning lisas oma kontole võidu ka juunioride JT-250 klassis. Viimati nimetatud klassis oli Viljandist kaasa tegemas ka Sten Soolo, kes 17 osaleja seas sai koondtabelisse 11. tulemuse.

GT-30 klassis oli ebaõnne kaks nädalat tagasi maailmameistriks tulnud soomlannal Sara Pakalenil, kelle alus teises sõidus kokkupõrke tagajärjel viga sai ning teda katkestama sundis. See mängis võiduvõimaluse kätte mullu maailmameistriks pärjatud tartlasele Jüri Jõulule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles