Päästjatel tuli tublisti saage vingutada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnissaare külas osutasid päästjatele langenud puude eemaldamisel, tõhusat abi saagide ja traktoritega kohale tulnud elanikud.
Tõnissaare külas osutasid päästjatele langenud puude eemaldamisel, tõhusat abi saagide ja traktoritega kohale tulnud elanikud. Foto: Päästeamet

Teisipäeva pärastlõunal Viljandimaale jõudnud äikesepilved ja sellega kaasnenud tugevad tuuleiilid murdsid enam puid kolmes vallas. Ühtekokku tuli päästjatel teele langenud või ohtlikuks muutunud puid eemaldamas käia kuuel korral.

Kell 16.34 käisid päästjad sõiduteed murdunud puudest puhastamas Viljandi vallas Tõnissaare külas. Seal osutasid päästjatele tõhusat abi saagide ja traktoritega kohale tulnud elanikud.

Vaid paar minutit hiljem, kell 16.40, teatati teele murdunud puust Viljandi vallas Moori külas. Kell 17.24 teatati, et Tarvastu vallas Kalbuse külas murdus puu teele ning auto sõitis puu alla jäämise vältimiseks kraavi. Sündmuskohal käinud päästjad eemaldasid murdunud puu ja aitasid selle ladva alla jäänud auto teele tagasi. Autos olnud juht viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles