Vanalinna ainus toidupood hakkab kesta vahetama

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidu tänava A ja O kauplus sulges teisipäevast uksed ning 4. augustil algavad lammutustööd. Uus pood peaks valmima detsembris.
Koidu tänava A ja O kauplus sulges teisipäevast uksed ning 4. augustil algavad lammutustööd. Uus pood peaks valmima detsembris. Foto: Joel Urbel / Sakala

Viljandi vanalinna ainus toidupood, Koidu tänaval asuv A ja O lammutatakse järgmisel nädalal maha ning selle asemele kerkib kolmandiku võrra suurem Konsum.

Mais prognoosis ETK ketti kuuluva Viljandi Tarbijate Ühistu esimees Priit Aule, et selle aasta sees veel ehitamiseks ei lähe. Nüüd ütles Aule, et teatud ehitusega seotud protsessid kulgesid oodatust kiiremini ja sellega saab pihta hakata juba praegu. Ehitustöid tegev aktsiaselts Pärlin teatas, et saaks uue hoone püsti juba käesoleva aasta sees ning ka projekteerimisega jõuti varem valmis. Poelobudiku uuendamise plaan on õhus olnud juba 2010. aastast.

Lammutatakse esmaspäeval

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles