Viljandlased oli võidumängus tegijad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Roosna.
Karl Roosna. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meeskond teenis Euroopa juunioride käsipallimeistrivõistluste finaalturniiril esimese võidu, alistades vahegrupis 26:19 Makedoonia.

Lõppenud kohtumises andsid mõlemad koondisesse kuulunud viljandlased suure panuse. Robert Lõpp oli kuue tabamusega eestlaste suurim väravakütt, võitjate poolelt hinnati mängu parimaks Karl Roosna, kes oli nelja värava autor.

Eesti meeskonna peatreener Rein Suvi rääkis, et eestlased olid makedoonlastest üle nii võitlusvaimu kui kiirusega. «Meeldivalt palju väravaid tuli meile kiirrünnakutest,» lausus ta.

Alagrupiturniiril võiduta jäänud Eesti U-20 vanuseklassi käsipallikoondis mängib vahegrupis 9.–16. koha eest. Tema kaaslased seal on Norra, Makedoonia ja Šveits. Norra ja Šveits võtsid alagrupiturniirilt kaasa võidud, Eesti ja Makedoonia alustasid faasi võiduta.

Austrias peetava finaalturniiri avakohtumises Šveitsile alla jäänud Eesti järgmine vastane on Norra, kellega on mäng kolmapäeval.

Grupi kaks paremat jätkavad reedel ja laupäeval võitlust 9.–12. koha pärast, kaks viimast asuvad neljanda vahegrupi kahe nõrgemaga selgitama 13.–16. koha omanikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles