Vallamaja uks läheb augusti lõpus valla

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunal võis tulevases Viljandi vallamajas näha toimetamas maalreid ja elektrikuid. Sakalaga kahasse nende tööle pilgu heitnud vallavanem Ene Saar (paremal) avaldas veendumust, et ülejärgmise nädala hakul saavad kolijad hakata juba mööblit kabinettidesse tooma.
Eile pärastlõunal võis tulevases Viljandi vallamajas näha toimetamas maalreid ja elektrikuid. Sakalaga kahasse nende tööle pilgu heitnud vallavanem Ene Saar (paremal) avaldas veendumust, et ülejärgmise nädala hakul saavad kolijad hakata juba mööblit kabinettidesse tooma. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Oma tooli saan ikka tagasi, aga ülejäänud mööbel tuleb mujalt,» ütleb Viljandi vallavanem Ene Saar, kui on peagi avatavas vallamajas Sakalale ringkäiku tehes jõudnud oma tulevase kabineti ukseni.

Mullu sügisel tekkinud valla ametnike kokkutoomine Viljandi vanalinnas Kauba ja Pika tänava nurgal seisvasse massiivsesse kivimajja on aega võtnud märksa kauem, kui omavalitsuse juhid esiotsa lootsid. Kui esmalt peeti kolimise ajana silmas märtsikuud ning seejärel mai lõppu, siis nüüdseks on pidulik avamispäev määratud 29. augustile.

Sisetööd on lõpusirgel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles