Mainekujundaja teeb ERR-ile raadiouudiseid

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid rahvusringhäälingu Viljandi raadiokorrespondendina töötanud Piret-Päiv Rist on praegu ametis Sakala keskuses, kuid teeb esialgu uudiseid ka senisele tööandjale.
Aastaid rahvusringhäälingu Viljandi raadiokorrespondendina töötanud Piret-Päiv Rist on praegu ametis Sakala keskuses, kuid teeb esialgu uudiseid ka senisele tööandjale. Foto: Elmo Riig / Sakala

Vajaduse korral tellib rahvusringhääling Viljandi elu kajastavaid uudiseid linna munitsipaalreporterina töötavalt Piret-Päiv Ristilt.  Seda, et tellimuse täitmine praeguse ametikohaga ei passi, asjaosalised ei karda.

Sakala küsis Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) juhatuse esimehelt Margus Allikmaalt, kas see, et Piret-Päiv Risti uus töö on sisuliselt Viljandi mainet kujundada, võib tekitada huvide konflikti. Allikmaa saadetud vastus oli eitav.

«Piret on kogenud ajakirjanik ja ta ei tee meile lugu, kui see võib mingil moel kahjustada tema tööandja huve. Lisaks kontrollib Tallinna toimetus iga lugu enne eetrisse minekut. Niinimetatud toimetajavastutus on Tallinnas. Aga mis peamine: Piret on professionaalne ajakirjanik,» kirjutas ERR-i juhatuse esimees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles