Kohaliku politseijuhi kõhutunne rääkis õigust

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika festivali esmaabitöötajatele oli ärevaim hetk peo avamisel, kui üks eakas inimene Kaevumäel teadvuse kaotas.
Pärimusmuusika festivali esmaabitöötajatele oli ärevaim hetk peo avamisel, kui üks eakas inimene Kaevumäel teadvuse kaotas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi politseijuht Alvar Pähkel oli juba möödunud neljapäeva õhtul arvamusel, et tänavune folk möödub rahulikult. «Nii palju olen süsteemis töötanud, et minu kõhutunne ei peta,» sõnas ta eile.

Politseijuhi sõnutsi oli tänavune festival ajaloo kõige rahulikum. «Nagu ilm oli kõige parem, nii oli see ka turvalisusega,» sõnas Pähkel.

Nelja festivalipäeva jooksul sai politsei Viljandimaal ühtekokku 99 teadet ning kui näiteks 2007. aastal toodi peo ajal kainenema 48 inimest, siis seekord toimetati välja magama kuus purjutajat. «Nelja päeva jooksul andsid turvamehed politsei hoole alla ühe isiku, kuid asjad klaariti kohapeal ning ta läks oma teed.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles