Koondis pakkus ilusat vaatemängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Viljandis peetud Eesti ja Taani rahvusmeeskondade korvpallikohtumise võitnud kohalik esindus näitas arvukale publikule ilukorvidega võitluslikku pallilahingut.
Laupäeval Viljandis peetud Eesti ja Taani rahvusmeeskondade korvpallikohtumise võitnud kohalik esindus näitas arvukale publikule ilukorvidega võitluslikku pallilahingut. Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmise aasta Euroopa korvpalli meistrivõistlusteks valmistuv Eesti meeste rahvuskoondis võõrustas laupäeval arvuka Viljandi publiku ees Taani esindust. Võitluslik ja ilukorve pakkunud kohtumine lõppes tulemusega 75:65 ning eestlased jätsid võidu koju.

Üsna võrdselt kulgenud esimese poolaja järel tegi Eesti meeskond jõuvahekorrad selgeks kolmandal veerandil, mis võideti 24:10. Pärast seda enam vahe alla kümne punkti ei langenud ning pealtpanekuid ja ilukorve pakkusid mehed igale maitsele.

Rahvuskoondise peatreener Tiit Sokk jäi mänguga igati rahule, ehkki kohtumise lõpu eel kippus ligi paarikümnepunktine eduseis kahanema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles