Juuniorid jätkavad võitlust tagumistel positsioonidel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austrias peetaval Euroopa U-20 käsipallimeistrivõistlustel osalev Eesti koondis.
Austrias peetaval Euroopa U-20 käsipallimeistrivõistlustel osalev Eesti koondis. Foto: Eesti käsipalli liit

Austrias peetaval Euroopa U-20 käsipallimeistrivõistluste alagrupiturniiril jäi Eesti koondis võiduta ning jätkab vahegrupis, kus tema järgmised vastased on Norra ja Makedoonia.

Alagrupiturniiril võiduta jäänud Eesti U-20 vanuseklassi käsipallikoondis mängib teisipäeval 9.–16. koha eest kolmandas vahegrupis. Tema vahegrupikaaslased on Norra, Makedoonia ja Šveits. Norra ja Šveits võtavad alagrupiturniirilt kaasa võidu, Eesti ja Makedoonia alustavad faasi kaotusega.

Grupi kaks paremat mängivad reedel ja laupäeval 9.–12. kohale, kaks viimast asuvad neljanda vahegrupi kahe nõrgemaga selgitama 13.–16. koha omanikke.

Eesti juunioride mänge ohjab finaalturniiril peatreenerina Rein Suvi Põlvast ning tega abistab viljandlane Marko Koks. Väljakumängijatest on Austrias kaks viljandlast: Robert Lõpp ja Karl Roosna.

Eesti esindus alustas Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri 20:26 kaotusega Šveitsile, jäi teises voorus 15:35 alla Taanile ning pidi pühapäeval tunnistama 20:36 Serbia paremust.

1994. aastal sündinute Eesti käsipallimeeskonna üks nooremaid liikmeid, 17-aastane viljandlane Karl Roosna tunnistas pärast pühapäevast kaotust Serbiale, et vastane oli eestlastest üle nii füüsiliselt ja oskuste poolest.

Turniiri avakohtumises Šveitsi vastu hinnati eestlastest parimaks viljandlane Robert Lõpp, kes pärast kohtumist ka mängu kommenteeris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles