Gunnar Klettenberg sai Riias teise koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg
Gunnar Klettenberg Foto: Marko Saarm / Sakala

Nädalavahetusel Riias peetud takistussõidu Kesk-Euroopa liiga maailmakarika etapil saavutas Gunnar Klettenberg hobusega Lance S teise koha.

Võistluses kõrgusel kuni 160 sentimeetrit pääses ümberhüpetele viis paari. Esimesena startis kohalik sportlane Kristaps Neretnieks hobusega Continue, et kaitsta mullust võitu. Lätlane tegi edasistele starti minejatele olukorra raskeks, läbides raja hoogsas tempos ja vigadeta. Järgmisena võistlema asunud Kairi Dräbtsinskaja ja Peron ajasid ühe takistuse maha ning lõpetasid nelja karistuspunktiga. Leedut esindanud Andrius Petrovas läks võitu püüdma, eksis teisel takistusel, kuid sai siiski Neretnieksist parema aja. Neljandana ümberhüpete starti asunud Klettenberg sõitis seevastu rahulikult ja puhtalt ning asus teisele positsioonile. Viimasena võistelnud lätlane Girts Bricis arendas arvestatavat kiirust, kuid paraku ajas maha viimase takistuse.

Seega võitis Neretnieks Continuega, teine oli Klettenberg ja Lance S, kolmas Petrovas ja Complemento, neljas Bricis ja Emilie Jolie ning viies Kairi Dräbtsinskaja ja Peron. Kolmanda Eesti paarina maailmakarika sõidus osalenud Tiit Kivisild ja Cinnamon lõpetasid nelja karistuspunktiga põhiparkuuris, mis andis 12. auhinnalise koha.

Keskpäevane väikese ringi sõit peeti kõrgusel 135 sentimeetrit ja ümberhüpetele. Siit võttis Eestile ainukese Riia MK etapi võidu Margit Mägi hobusega Artas. Teisel kohal lõpetasid Rein Pill ja A Brok, kuuendal Tiit Kivisild ja Corsica.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles