Zetod andsid varjunime all üllatuskontserdi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hedi Armulik

Pühapäeval enne kella kahte päeval astus Rohelisel laval üles huvitav bänd nimega Artur ja Sõbrad. Esialgu olid lavale tulnud viit lühikestes pükstes, valgete maikade ja roosade päikeseprillidega meest kuulama kogunenud vaid mõned üksikud. Kontserdi lõpuks oli aga mäenõlv rahvahulgast kirju.

Nimetatud kontserti sattus nägema ka folgi staabis vabatahtlikuna töötav Hedi Armulik, kes kirjeldas nähtut nii: «Mul hakkas täna kahest vahetus ja tulime sealt paari folgilisega mööda. Mõtlesime, et kuidagi tuttav muusika, et heidame pilgu peale, sest see kõlas väga Zetode moodi. Läksime ja vaatame, et Artur, kes mängib neil akordioni, on keskel eeslaulja. Kuulsime, et ongi vanad klassikalised Zetode lood, millel on räppi ka. Hästi Jalmari moodi oli ka see, kes laulis.

Läksime lähemale ja vaatasin, et ongi Jalmar. Mõtlesin, et nad peaksid ju tuuril olema, et kuidas on see võimalik. Olid nagu undercover Zetod ja andsid täiesti tasuta kontserdi niimoodi Rohelisel laval. Kasutasid üksteise puhul valenimesid ka. Jalmarist sai vist mingi Kulnar või midagi sellist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles