Naabermaakonnas tegutsevad libainspektorid

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei
Politsei Foto: Marko Saarm / Sakala

Seoses sellega, et Tartus on viimasel kahel päeval tegutsenud usinast end tööinspektsiooni inspektoritena esitlevad kelmid, hoiatab politsei lõunaeestlasi niisuguste petiste eest.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keiski sõnul on kelmid külastanud mitut Tartu linnas asuvat ehitusettevõtet, tahtnud kontrollida töötingimustest kinni pidamist ning ähvardanud väidetavate puuduste korral kuni 800 euro suuruse rahatrahviga. Politseile teadaolevalt pole seni keegi sullerite ohvriks langenud.

Korrakaitsjad tuletavad meelde, et kui ettevõtte territooriumile saabub tööinspektsiooni inspektor sooviga midagi kontrollida, on ta kohustatud küsimise peale oma töötõendit näitama. Kui ta sellest keeldub, tuleks asjaolude selgitamiseks helistada tööinspektsiooni üldnumbrile 626 9400 ning küsida, kas sellise nime all ennast esitlev inimene on nende töötaja või mitte. Eitava vastuse korral tuleks koheselt helistada politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles