Jagatakse tasuta keefirit ja joogijogurtit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere piimatööstuse tasuta keefir ja joogijogurt osutusid eile pärastlõunal nõnda populaarseteks, et neid ei jõutud veel külmikussegi panna, kui juba otsa said.
Tere piimatööstuse tasuta keefir ja joogijogurt osutusid eile pärastlõunal nõnda populaarseteks, et neid ei jõutud veel külmikussegi panna, kui juba otsa said. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi pärimusmuusika festivali ajal jagab Tere piimatööstus priilt laiali mitukümmend tuhat pakki piimatooteid.

Aktsiaseltsi Tere juhataja Oliver Kruuda lausus, et tasuta keefirit ja joogijogurtit hakati Vabaduse platsil pakkuma juba neljapäeval. Seda tehakse terve festivali vältel ning planeeritud kogus on 40 000 pakki. «See, kui palju ära jagatakse, sõltub ka ilmast,» sõnas Kruuda. «Kui neljapäeval veel väga palju laiali ei jagatud, siis reedel ja laupäeval läheb lahti suur mäss.»

Ühe päevaga on planeeritud ära jagada üheksa alust, millel on umbes 10 000 pakki. Festivali esimesel päeval jätkus joojaid seitsmele alusetäiele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles