Kaevumäel laulsid sõbrad Aleksander Sünteri mälestuseks

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta algul meie seast lahkunud Aleksander Sünteri mälestuseks esines reede esimestel minutitel Kaevumäe laval 20 muusikut.
Aasta algul meie seast lahkunud Aleksander Sünteri mälestuseks esines reede esimestel minutitel Kaevumäe laval 20 muusikut. Foto: Joel Urbel

Reede esimestel minutitel astus Kaevumäe lavale 20 muusikut, mälestamaks oma sõpra ja kolleegi, aasta algul meie seast lahkunud Aleksander ehk Sass Sünterit. Esitamisele tulnud lood oli välja valinud Sünteri sõber ja kolleeg Krista Sildoja Oorti neljalt plaadilt ja Sünteri pereansambli plaadilt.

"Me laulame üheskoos laule, mida Sass on armsaks laulnud. Avaldame viimast austust oma sõbrale, kes selle aasta alguses meie seast lahkus. See on kõige õigem ja väärilisem koht, siin anname tänu tema laulude eest."

Kontserdi toon ei olnud Sildoja sõnul meelega väga nukker, sest Sünter ise oli raju rokimees ja muidu rõõmus inimene. "Laule on seinast seina. Ma olen valinud eelkõige sellised lood, mida kuulates kohe tead, et ahah, see on Sass."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles