Kolmapäev, 30. juuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Discgolf Männimäel
Discgolf Männimäel Foto: Elmo Riig

Viljandi järve rannas kell 18 Angerjasari rannatennises

Huntaugu mäel kell 18.30 Viljandi Rotary Discgolfi nädalamäng

NÄITUSED

Viljandi vanas veetornis on 28. juulini üleval näitus "Mänguline mateeria": Viljandi huvikooli laevamudelismi ja materjalide töötlemise ringide väljapanek. J. Laidoneri plats 5.

Karksi valla kultuurikeskuses saab vaadata norra fotograafi Anne Helene Gjelstadi näitust "Suur süda, tugevad käed", mis jääb avatuks 31. juulini. Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Sakala keskuse jalutussaalis on 20. augustini arhitektuurinäitus "Linnupuurid ja teised majad. Arhitekt Ott Puuraid". Fuajees  on 14. augustini Balti keti 25. aastapäeva rändnäitus "Kes on Su kõrval?". Tallinna tänav 5, Viljandi.

Kondase keskuses saab vaadata Pastaca (Ramo Teder) joonistusi. 31. augustini on üleval Ameerika kollaažimeistri John Digby väljapanek "Looduse lood" ning Nurhayat Polati ebrunäitus "Vesi ja naine". 10. augustini saab näha Ants Karlsoni maalinäitust. Pikk tänav 8, Viljandi.

Viljandi linnaraamatukogu kojulaenutusosakonna arvutis ja kodulehel www.raamatukogu.viljandi.ee (rubriigis "Üritused") saab vaadata virtuaalnäitust "Raamatud, mis on saanud filmideks". Homseni on kojulaenutusosakonnasväljapanek "Vanaema raamatukapist, muinasjuturaamatuid Mai Palo erakogust". Lasteosakonnas on näitused "Et suvi ei läheks luhta": raamatuid lastele suvemängudest, reisimisest ja sportimisest, ning 30. augustini "Paberist imed": väljapanek origamist ja voltimisest, kasutatud Epp Johani töid. Tel 433 8660. Tallinna tänav 11/1.

Viljandi muuseumis on 31. augustini iga päev kella 11–18 avatud näitus "Valmistatud Viljandis". Laidoneri plats 10.

Suure-Jaani külalistemajas on 29. septembrini näitus "Jüri Kask 65. Valik loomingust". Näha saab etteteatamisel telefonil 434 0035. Ilmatari tänav 3a.

Uku keskuse teisel korrusel saab näha Enn Loidi fotonäitust "Lumest lumeni". Tallinna tänav 41, Viljandi.

Kohvikus Day Off on Teet Lindma pastellmaalide näitusmüük. Ostjad toetavad üle-eestilist karikatuurivõistlust. Leola tänav 61, Viljandi.

Veski talu endises magasiaidas on avatud näitus "100 aastat käsitööd". Alumisel korrusel on väljapanek talupoja elamisest, teisel korrusel pitsid ja tikandid XIX sajandi algusest tänapäevani ning lapitehnika näitus. Eelneval kokkuleppel saavad lapsed näha taluloomi. Kolga-Jaani vald, Vissuvere. Info tel 5342 8267, Liivi Jurak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles