Külastajate arv on võrreldav mullusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folgi avakontsert
Folgi avakontsert Foto: Elmo Riig

Pärimusmuusika keskuse saadetud pressiteate kohaselt oli eilne festivali publiku hulk võrreldav eelmise aasta omaga.

Piletimüügipealik Anu Rannu sõnul osteti päevapasse ja ala pääsmeid üsna täpselt sama palju kui eelmise aasta festivali esimesel päeval. «Mis tähendab, et pärimeetris oli inimesi sama palju kui 2013. aastal,» leidis Rannu. «Tuginedes eelmiste aastate kogemusele ja vaadates ilmateadet, tundub, et laupäevased päevapassid võivad tänase päeva jooksul otsa saada, seega soovitaks huvilistel need kindlasti varem ära osta,» soovitas piletimüügipealik.

Keskuse andmetel osutusid populaarsemateks Kirsimäel olnud Nigeri kõrbebluusi ansamblil Etran Finatawa, Ameerika Ühendriikidest saabunud Cedric Watsoni ja uuenenud  A. Le Coqi laval esinenud Nikns Sunsi ülesastumised. 

Lisaks põhiprogrammile algasid õpitoad ja mahukas kõrvalprogramm. Kõige rohkem paelus inimesi õuemängude alal toimuv ja muinasjututuba Viljandi muuseumi rehetoas.

Tuhanded vaatajad kasutasid võimalust festivali jälgida videopildi vahendusel, selleks loodud keskkond on leitav folgi veebilehelt.

Tänane päev toob kaasa 23 kontserti pealavadel ning mahuka kõrvalprogrammi õpitubade, filmide, mägude ja muuga.

Valik eilseid pildigaleriisid on samuti folgi veebiväravas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles