Kontserdikorraldajad noolivad publikut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse alluvusse kuuluv Sakala keskus pakub laupäeva õhtul pärimusmuusika festivalile konkurentsi ansambliga Kõrsikud. Pildil on Sakala keskuse pidulik avamine 2012. aastal.
Viljandi linnavalitsuse alluvusse kuuluv Sakala keskus pakub laupäeva õhtul pärimusmuusika festivalile konkurentsi ansambliga Kõrsikud. Pildil on Sakala keskuse pidulik avamine 2012. aastal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui folgituul juulis tugevneb, elavneb iga kord mõni ettevõtja, kes soovib seda oma purjedesse püüda ja lähenevast melust lõigata kas või pisku tulu.

Kui jätta kõrvale laadad ja klubiüritused, on tänavu oma vabaõhukontserdi  välja kuulutanud vähemalt kaks asutust. Eesti pärimusmuusika keskuse juhataja Tarmo Noormaa sõnul ei ole festivali korraldajad konkurentsi üle rõõmsad, kuid midagi parata nad ei saa.

«Meile meeldivad aktiivsed üritusi korraldavad inimesed, aga tahaksime, et nende teemad oleksid meie festivaliga seotud. Soovime, et inimesed, kes tulevad Viljandisse, ei hajuks paljude teemade vahel, vaid saaksid osa tervikust,» rääkis Noormaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles