«Eesti ETNO» avas Kirsimäe lava

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. juulist «Eesti ETNO» laagris õppinud 73 noore muusiku omandatud oskused tulid esitusele täna Kirsimäe laval. Oli näha, kuidas laagris olid noored kokku kasvanud ja ise oma mängu nautisid. Ka varju peitunud publik õnnestus neil lõpuks lava ette päikese kätte meelitada.

Õppelaagri pealik Margit Kuhi kinnitas enne kontserti, et jäi Kõpus veedetud ajaga rahule, sest laagris saavutas grupp väga hea taseme.

Teist aastat «Eesti ETNO-s» olnud Kaisa Kuslapuu avaldas laagri algul lootust õppida juurde uusi lugusid ning pettuma ta ei pidanud. Laagriajale tagasi vaadates pidi ta tõdema, et sai isegi rohkem, kui oli algselt oodanud. «See oli väga hea elamus ja läks hästi ruttu. Õppisin väga palju ja seekord oli laager märkimisväärselt töömahukam kui eelmisel aastal. Viimases proovis olid kõik maru väsinud, aga kui see läbi sai, olid kõik väga õnnelikud. Oleme kontserdiks valmis.» Kuslapuu enda rohkem kui 70 noorele õpetatud lugu kanti Krisimäe laval teisena ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles