Piknikualal pakutakse ehtsat eesti asja

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese Kirsimäe piknikuala
Esimese Kirsimäe piknikuala Foto: Joel Urbel

Kui toidualas pakutav A. Le Coqi õlle hind jääb 2 ja 3 euro vahele, siis piknikualal saab mekkida Tartumaa õllemeistrite toodangut.

«See õlu elab, mitte nagu purgiõlu, mis säilib sul mitu aastat,» kiidab silmapaistva õlletünni kujulise müügikoha pidaja Arne Tsirna. Pool liitrit tema õlut maksab 2,50 eurot.

Esimesel Kirsimäel saab selga tõmmata soomusrüü ja pähe panna kiivri ning koos keskaja entusiastidega proovida eluolu lossimägedes aastasadu tagasi, kui 15 kilogrammi raskustes soomusrüüdes roniti mäkke linnust vallutama. Päevakuumuses palju üritusi korraldada ei anna, ent õhtu poole on seal ka töötoad ja õhtuhämaruses aetakse vardasse lammas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles