Kuumuse jätkudes võib vesi kaduda ka Viljandimaa kaevudest

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Programmist toetatakse hajaasustuses paiknevate majapidamiste veesüsteemide, kanalisatsioonisüsteemide, juurdepääsuteede ning autonoomsete elektrisüsteemidega seotud tegevusi.
Programmist toetatakse hajaasustuses paiknevate majapidamiste veesüsteemide, kanalisatsioonisüsteemide, juurdepääsuteede ning autonoomsete elektrisüsteemidega seotud tegevusi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui Põlvamaa kaevudest on vähese saju ja kuuma päikese tõttu vesi peaaegu kadunud, siis Viljandimaa valdades seda muret veel ei ole. Küll aga tõdeb mõni vallavanem, et lõõskava päikesepaiste jätkudes võib hakata vett nappima siinseteski kaevudes.

Postimees kirjutas kolmapäeval, et põua tõttu on mitmel pool Põlvamaal kaevud kuivad ning vallajuhtidel tuleb inimestele joogivett vedada. Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu, Kolga-Jaani vallavanem Kalevi Kaur, Kõo vallavanem Tarmo Riisk ja Kõpu valla majandusspetsialist Martin Klamp kinnitasid eile lõuna paiku, et nende valdade elanikud pole kaevude kuivamise üle vallavalitsusse kurtma tulnud.

Ka Abja vallavanem Peeter Rahnel sõnas, et tema juhitavas vallas pole suuri kaebusi olnud ning vee vähenemine kaevudes pole inimestele üllatuseks ega vallale probleemiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles