Saada pilt ja võida auhind!

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala reklaam asub Viljandis Tartu tänaval otse Sakala maja ees. Selleks, et olla kõige ägedam, tuleb vaid esiküljel koht sisse võtta.
Sakala reklaam asub Viljandis Tartu tänaval otse Sakala maja ees. Selleks, et olla kõige ägedam, tuleb vaid esiküljel koht sisse võtta. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nelja folgipäeva jooksul ootame fotosid lugejatest, kes poseerivad Viljandi kesklinnas seisva Sakala reklaamiga. Pildi saatjate vahel loosime reedest esmaspäevani iga päev välja kolm Sakala logoga nägusat riidest kandekotti.

Kõige ägedamate lugejate pilte ootame www.sakala.ajaleht.ee vihjeliini vahendusel. Kindlasti peaksid pildi juures olema kontaktandmed, et saaksime võitjatega ühendust võtta. Saadetud fotode galerii avaldame digilehes.

Sama vihjeliini kaudu ootab Viljandimaa päevaleht infot ka kõige põneva kohta, mis festivalialal või mujal maakonnas toimub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles