Sakala toob folgi kõikjal lugeja ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel festivalil sai suurimat publikumenu nautida ansambel Zetod. Kes tänavu kõige rohkem rahvast kohale meelitab, saavad Sakala lugejad peagi teada.
Mullusel festivalil sai suurimat publikumenu nautida ansambel Zetod. Kes tänavu kõige rohkem rahvast kohale meelitab, saavad Sakala lugejad peagi teada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sakala soovitab kõigil folgihuvilistel järgmise nelja päeva jooksul meie digilehel silm peal hoida, sest just sealtkaudu jõuavad lugejateni kõige kiiremad uudised, meeleolukamad pildid ja huvitavamad videod.

Sel aastal on Sakala akrediteerinud festivalile viis reporterit, kaks fotograafi ja videooperaatori, kes kõik töötavad selle nimel, et Viljandi aasta suursündmust võimalikult mitmekesiselt kajastada. Tummine osa sellest jõuab ka paberlehte, kuid et paberväljaande maht ja edastamisvõimalused on piiratud, saab lugeja, vaataja ja kuulaja toimuvast kõige parema pildi digilehe vahendusel. Seejuures võib digilehte lugeda kas või pärimeetri sees kontsertide vaheajal.

Lisaks Sakala digilehes juba tavapäraseks muutunud mahukatele galeriidele ja videolugudele vahendame seekord www.sakala.ajaleht.ee lugejatele Kuku raadio intervjuusid, mis on tehtud otse festivali südames. Reedel kella 14—18 läheb Kuku raadio saade «Saade» pärimusmuusika aida kõrvalt eetrisse koostöös Sakalaga ning koos Kristjan Goldiga astub saatejuhina üles Sakala peatoimetaja Hans Väre. Ka «Saadet» on võimalik kuulata Sakala digilehe kaudu.

Sakala digilehte saavad täismahus lugeda kõik, kes on tellinud meie paberlehe, tuleb vaid kasutajaks registreeruda. Samuti on digilehte võimalik lugeda päevapiletiga.

DIGILEHE KASUTAMISE ÕPETUS

Tellijale

1. Minge lehele http://www.sakala.ajaleht.ee/.

2. Vajutage üleval paremal nurgas «Aktiveeri digileht».

3. Sisestage tellija andmed ja vajutage «Aktiveeri digileht».

4. Minge vaadake oma e-postkasti, mille aadressi sisestasite. Sinna tuleb umbes minutiga kiri, milles on kirjas edasised juhised ja parool. Ja oletegi digilehe lugeja!

Edaspidi kasutage sisselogimiseks paremal nurgas olevat kasti «Logi sisse», mitte «Aktiveeri digileht». Seadetest olenevalt ei pruugi kõik internetilehitsejad teie paroole meelde jätta, kuid enamasti need salvestuvad ja järgmistel kordadel saate sisse logida vaid nupule «Logi sisse» vajutades.

Parooli unustanule

Klõpsake meie digilehes kastile «Logi sisse». Seejärel leidke väike kast «Unustasin parooli». Klõpsake sellele. Sisestage oma e-aadress ja kontrollkoodi kasti kolm tähte või numbrit, mida te selle kõrval näete. Vajutage «Saada». Seejärel vaadake oma e-postkasti. Seal peaks olema kiri juhistega, kuidas edasi käituda.

Päevapileti ostjale

1. Klõpsates kinnise tabalukuga lool või lehekülje paremas nurgas oleval väljal «Logi sisse», avaneb vaade «Sisselogimine».

2. Vajutage «Ei ole tellija» väljale või kerige leheküljel allapoole, kuni jõuate väljani «Osta digilehe täieliku lugemise õigus 24 tunniks hinnaga 0,96 eurot».

3. Klõpsake «Osta» väljal.

4. Sisestage oma mobiilinumber ja vajutage «OK».

5. Saatke sõnum tekstiga «TXT» juhendis toodud numbrile. Pärast seda ongi kõik lood 24 tunniks loetavad. 24 tunni jooksul võite end korduvalt sisse ja välja logida ning vaadata lugusid nii süle- ja tahvelarvutist kui nutitelefonist.

Kui soovite uuesti digilehte lugeda, tuleb taas teha klõps kastil «Logi sisse», seejärel «Ei ole tellija» ja siis sisestada oma telefoninumber väljale «Kui sul on kehtiv 24tunnine digilehe täieliku lugemise õigus, logi sisse siit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles