Linnavalitsus ootab koolitoidu ja koolitoetuse taotlusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet ootab 10. augustiks avaldusi, mille alusel makstakse septembrist detsembrini koolitoidu ja koolieelse lasteasutuse toidupäeva toetust.

Toetust saavad taotleda lapsevanemad, kelle registrijärgne elukoht on Viljandi linn ja kelle lapsed õpivad Viljandi gümnaasiumis või käivad linna lasteasutustes. Toetust sooviva pere netosissetulek ei tohi olla üle  266,25 euro kuus ühe pereliikme kohta. Sissetulekutes ei võeta arvesse riiklikke peretoetusi.

Avaldusele tuleb lisada tõendid kõigi leibkonna liikmete toetuse taotlemisele eelnenud kolme kuu netosissetuleku kohta, millesse on arvatud lastele makstavad elatised. 

Septembrikuu jooksul oodatakse ka sel aastal toimetulekutoetust taotlenud ja saanud peredelt soovi korral avaldusi üldharidus- ja kutsekoolides õppivate laste koolitoetuse saamiseks.

Avalduse blanketid on saadaval Viljandi linna koduleheküljel ning inforiiulitel linnavalitsuse majades Laidoneri plats 5 ja 5a ning Linnu tänav 2. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles