Pangasaali uksed jäävad puhkepäeval suletuks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB Viljandi kontoris püüavad pilku sildid, mis augustist suunavad kliente laupäeviti pangasaali asemel teisi teenusekanaleid kasutama.
SEB Viljandi kontoris püüavad pilku sildid, mis augustist suunavad kliente laupäeviti pangasaali asemel teisi teenusekanaleid kasutama. Foto: Elmo Riig / Sakala

SEB pank järgib oma peamise konkurendi Swedbanki eeskuju ning jätab edaspidi oma Viljandi kontori laupäeviti suletuks.

Panga turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni juht Silver Vohu kinnitas, et augustist on kliendid Viljandi kontori teenindussaali oodatud esmaspäevast reedeni kella 9–17. Samas rõhutas ta, et sularahatehinguteks on kontori fuajees endiselt kogu nädala ööpäev läbi avatud iseteenindusala ning lihtsamaid pangatehinguid saab nädalavahetusel teha Centrumi kaubanduskeskuses asuvas postkontoris.

Vohu selgituse kohaselt on valdav osa Viljandi kontoris laupäeviti tehtud toimingutest olnud sularaha sisse- ja väljamaksed, mida on võimalik hõlpsasti sooritada masinate vahendusel. «Seega oleme laupäeviti pangakontoris käinud klientidega sel suvel ühendust võtnud ja tutvustanud neile alternatiivseid võimalusi neile vajaliku pangateenuse saamiseks,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles