Soomaal avatakse kahepäevane Kahvliahvi kohvik

Kristiina Baum
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahvliahvi metsakohviku ala kunstiline kujundaja Hannes Praks käis enne festivali Raudna jõe ääres asuvat Karuskose metsavahi metsamaja üle vaatamas.
Kahvliahvi metsakohviku ala kunstiline kujundaja Hannes Praks käis enne festivali Raudna jõe ääres asuvat Karuskose metsavahi metsamaja üle vaatamas. Foto: Merle Liivak

See, et kohvik avatakse linnatänava asemel Soomaa metsades, ei tulene suurest rendihinnast, vaid on Kahvliahvi metsakohviku eestvedaja Merle Liivaku teadlik valik.

«Mulle oli see loomulik samm – tulla lähemale keskkonnale, kust meie toit pärineb,» selgitas poolteist aastat Soomaal elanud Liivak minifestivali asukohavaliku tagamaid.

Laupäeval on festivalil kavas kokakooli ja toidukujundamise töötoad, lisaks kontserdid, kunstinäitus ja filmivaatamine. Toomas Läätse metsakohvik jääb avatuks pühapäevani. Lisaks lubab festivali korraldaja üllatusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles