Loata tekkinud märk sundis autojuhte aeglustama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeva ennelõunal Reinu teel olnud ajutine liiklusmärk viidi õhtuks linnavalitsuse hoonesse. Kui omanik märgi ära tunneb, võib ta selle ametnikelt tagasi küsida.
Esmaspäeva ennelõunal Reinu teel olnud ajutine liiklusmärk viidi õhtuks linnavalitsuse hoonesse. Kui omanik märgi ära tunneb, võib ta selle ametnikelt tagasi küsida. Foto: Joel Urbel

Viljandis Reinu teel sõitvaid autojuhte sundis esmaspäeva hommikust alates pidurit vajutama liiklusmärk, mis oli sinna pandud linnavalitsuse loata.

Sakala päringule, miks on autosid 30-kilomeetrisele tunnikiirusele sundiv piirang Reinu teel kehtestatud, vastas linnavalitsuse majandusameti juht Reevo Maidla emsaspäeva lõuna ajal, et ta tuli just puhkuselt ja peab olukorda uurima. Tund aega hiljem vastas Maidla, et märk oli tänava ääres loata ning see on maha võetud.

«Küsisin juhtunu kohta nii Viljandis liiklusmärkidega tegelevalt Eesti Keskkonnateenustelt kui puhkusel viibivalt linna teedespetsialistilt, aga keegi ei teadnud piirangu kohta midagi,» rääkis Maidla. Ameti juht uuris läbi ka oma e-kirjakasti ning seal polnud ühtegi kirja, mis taotleks piirangu kehtestamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles