Curly Strings: palju tööd ja rõõmu käsikäes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel suvel filmis Curly Strings loole «Maailm heliseb» video, mille võttepaigad olid Viljandi eri kohad, sealhulgas loomulikult lossimäed. Bändi kuuluvad (vasakult) Jalmar Vabarna, Villu Talsi, Taavet Niller ja Eeva Talsi.
Eelmisel suvel filmis Curly Strings loole «Maailm heliseb» video, mille võttepaigad olid Viljandi eri kohad, sealhulgas loomulikult lossimäed. Bändi kuuluvad (vasakult) Jalmar Vabarna, Villu Talsi, Taavet Niller ja Eeva Talsi. Foto: ANNA AURELIA MINEV/ Sakala

Curly Stringsi lood on juba kuulsamad kui bänd ise. «Kauges külas» («Saada pruuniks teiseks juuniks») on kahtlemata selle suve hitiks tõusmas. Kuid ka teised palad on bändi hooga muusikataevasse tõstnud.

Kontrabassimängija Taavet Niller, veidi rohkem kui aasta tagasi lõite sõpradega ansambli Curly Strings, mis on äkki väga populaarseks saanud. Kuidas ansambel sündis?

Oleme Curly Stringsiga avalikult tegutsenud umbes poolteist aastat. Enne seda oli aastake proovitamist, siis ei teadnud meie tegemistest veel keegi peale vanemate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles