Vibulaskjad sõidavad Armeeniasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunioride hulka kuuluv vibulaskja Laura Nurmsalu alustab esmaspäeval Armeenias võistlemist Euroopa täiskasvanute tiitlivõistlustel.
Juunioride hulka kuuluv vibulaskja Laura Nurmsalu alustab esmaspäeval Armeenias võistlemist Euroopa täiskasvanute tiitlivõistlustel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel nädalal Moskvas peetud Euroopa juunioride vibulaskmise karikavõistlustel üheksanda koha saanud viljandlanna Laura Nurmsalu sõitis sel nädalal koos teise viljandlase Martin Ristiga Armeeniasse Euroopa täiskasvanute meistrivõistlustele.

Nad osalevad esmaspäeval algavatel tiitlivõistlustel Eesti koondise koosseisus ja mõlemal on kavas nii individuaalne kui võistkondlik võistlus.

Kui juunioride sekka kuuluval Laura Nurmsalul on tänu olümpia ettevalmistuseks mõeldud toetustele tänavu seljataga mitu rahvusvaheliselt jõuproovi, siis Eesti meeste esinumber Martin Rist läheb sel aastal oma esimesele kõrgetasemelisele mõõduvõtule. «Martin on näidanud, et on Eesti tipp ja oskab endaga tippvõistlustel toime tulla,» ütles Viljandi vibulaskurite treener Aune Varik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles