Politseinikud tõid end tappa ähvardanud mehe majast välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pantvangikriis Tallinna tänaval on lõppenud, sest pereisa lasi lapse majast välja, kuid mees ise pole veel alla andnud.
Pantvangikriis Tallinna tänaval on lõppenud, sest pereisa lasi lapse majast välja, kuid mees ise pole veel alla andnud. Foto: Elmo Riig

Viljandis Tallinna tänaval puhkenud kriis on lõppenud - politseinikud tungisid majja ja tõid katte varjus välja oma lapse pantvangi võtnud ning tappa ähvardanud mehe, kes lubas ka endale käe külge panna.

Sündmuskohal viibiv Sakala reporter Toomas Koitmäe teatas, et politseinikud sisenesid hoonesse aknast, siis oli seest kuulda müra ning operatiivjuht näitas uksest väljudes kolleegidele püstist pöialt. Seejärel toodi agressiivne mees välja ning pandi politseibussi kongi.

Viljandis Tallinna tänaval puhkes täna pärastlõunal pantvangikriis, kui juhuslik mööduja kutsus politsei lapsega kodus olnud agressiivse ja purjus isa taltsutamiseks.

Esialgsetel andmetel sai politsei teate endises Lina poe majas tekkinud ohuolukorrast kell 13.30, kui juhuslik mööduja kuulis läbi akna räuskamist. Aknast sisse vaadates nägi ta purjus meest koos lapsega.

Kohale saabunud patrullpolitseinikud nägid samuti meest ja last, kuid selle asemel, et politseinike korraldustele alluda, ähvardas pereisa nii ennast kui lapse tappa.

Kella 15.30 paiku lasi isa lapse õnneks majast välja ning sotsiaaltöötaja võttis ta oma hoole alla, mees ise blokeeris end aga hoonesse.

Politsei teenistuse vanem Harry Andresson ütles Sakalale, et ei saa enne ohu tõrjumist kommentaare anda. Praegu oodatakse sündmuskohal läbirääkija saabumist. Meest üritab alla andma veenda ka üks tema tuttav.

Ühe Sakalaga vestelnud naabri sõnul on end hoonesse sulgenud pereisa juba aastaid oma naist terroriseerinud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles