Uute autode müüjad sikutavad tekki

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rael Autokeskuse tänavused korralikud müügitulemused tulenevad müügijuht Kalle Paalo sõnul muu hulgas sellest, et Peugeot’ mudelivalik on täienenud. Pildil poseerib ta Peugeot 308-ga.
Rael Autokeskuse tänavused korralikud müügitulemused tulenevad müügijuht Kalle Paalo sõnul muu hulgas sellest, et Peugeot’ mudelivalik on täienenud. Pildil poseerib ta Peugeot 308-ga. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Vabrikulõhnaliste sõidukite müük püsib asjaosaliste ennustusel Viljandis veel mõnda aega stabiilne ning põhiküsimus on see, kes suudab endale uute mudelite, kampaaniate ja lühema ootejärjekorra abiga suurema turuosa kahmata.

Kui mullu müüs Peugeot’d, Kiat, Renault’d ja Daciat esindav Rael Autokeskus esimese kuue kuuga 27 autot ning platseerus sellega Viljandi kuue autoesinduse seas nende endi esitatud andmete põhjal neljandale kohale, siis tänavu esimesel poolaastal kujunes tulemuseks 55 omaniku leidnud tuliuut neljarattalist ja esikoht.

Sellest hoolimata tõdes autokeskuse müügijuht Kalle Paalo, et möödunud aastast tunduvalt tublim tulemus teeb küll rõõmu, aga ostujõuliste huviliste hulk pole kasvanud, lähemas tulevikus ostubuumi ei paista ning automüüjate vahel valitseb tihe konkurents. Lõppenud poolaastal suutis Rael lihtsalt edukalt hakkama saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles