Punane kukk laastas Kõpus küttepuude ladu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuivi küttepuid pungil täis laohoone kustutamine venis eile pikale. Leegid ei ilmutanud väsimuse märke.
Kuivi küttepuid pungil täis laohoone kustutamine venis eile pikale. Leegid ei ilmutanud väsimuse märke. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teelised, kes sõitsid eile keskpäeval Viljandist Pärnu, võisid Kõpu puidutööstuse põlengu laia suitsusammast näha juba viie kilomeetri kauguselt.

Paksu tossu sisse mattunud laohoonest olid leegid väljas ning kuivad küttepuud andsid tulelondile uut jõudu. Hoone juures voorisid paakautod ja tõstuk. Kui esimesena nimetatud tõid kustutusvett, siis kahveltõstuki juht toimetas põlevast laost välja aluste kaupa küttepuid.

Tulekahjust puidutööstuses teatati häirekeskusele kella poole 11 paiku. Päästeameti valvepressiesindaja Tiit Piiskoppeli sõnul põles 700-ruutmeetrine hall, millest umbes 400 ruutmeetril olid ladustatud kasepuud. Kõppu sõitsid kümme päästemeeskonda, kiirabibrigaad ja päästetööde juht. Päästjaid tuli kogu Viljandimaalt ning üks meeskond Kilingi-Nõmmest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles