Viljandi lugejaid huvitavad krimi ja suhted

Kristiina Baum
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede keskpäeval oli Viljandi raamatukogu laenutusosakonnas kümnest populaarsemast raamatust saadaval neli: Kate Mortoni «Unustatud aia» esimene ja teine osa ning Andrus Kivirähki «Mees, kes teadis ussisõnu» ja «Maailma otsas».
Reede keskpäeval oli Viljandi raamatukogu laenutusosakonnas kümnest populaarsemast raamatust saadaval neli: Kate Mortoni «Unustatud aia» esimene ja teine osa ning Andrus Kivirähki «Mees, kes teadis ussisõnu» ja «Maailma otsas». Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi raamatukogu ja -kaupluste andmed annavad tunnistust, et raamatuid lugevad viljandlased sukelduvad suvel krimi- ja armastusromaanidesse ning tegelevad eneseotsingutega.
Suve esimese poole jahedad ja vihmased ilmad on raamatute ostmist ja laenamist soosinud.

«Laenutatud raamatute nimekiri on läbi aastate nimetuste ja autorite poolest kirju olnud,» iseloomustas Viljandi raamatukogu kojulaenutusosakonna juhataja Elle Sihver linlaste suviseid lugemiseelistusi. Tema sõnul loetakse palju kirjastuse Ersen armastus- ja ajaloolisi romaane, Varrak ajaviiteromaani sarja ja kriminaalromaane.

Nooremaid lugejaid huvitavad fantaasia, vampiiride teema ja õudusjutud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles