Kolga-Jaani vallas leiti tee äärest raskete vigastustega mees

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi
Kiirabi Foto: Elmo Riig

Täna hommikul leiti Kolga-Jaani vallas tee äärest raskete vigastustega mees, kes võis saada kannatada liiklusõnnetuses. Politsei palub avalikkuse kaasabi asjaolude selgitamisel.

Politsei sai kella 6.30 paiku sai teate, et Kolga-Jaani vallas Oiu külas Ulge puhkekeskuse lähistel lebab tee ääres raskete vigastustega teadvuseta mees.

"Mehel olevate vigastuste järgi hindasid meedikud, et esialgsetel andmetel võis mees viga saada liiklusõnnetuses kokkupõrkel mõne sõidukiga," teatas politsei pressiesindaja Kerly Peitel. 54-aastane kannatanu viidi kriitilises seisus haiglaravile.

Juhtunu uurimiseks alustas Viljandi kriminaaltalitus menetlust karistusseadustiku paragrahvi 118 järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist, kui sellega on põhjustatud oht elule. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kõigil, kel on infot, mis võiks olla abiks juhtunu üksikasjade selgitamisel, palutakse helistada Viljandi politsei telefonil 433 8947 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles