Viljandlased valitsevad Eestis ühte olümpiaala

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMX-i rattaga on Viljandi poisid ja tüdrukud krossi sõitnud juba paar aastat. See foto on tehtud vahetult enne jaanipäeva Tartu laululava taga peetud Tartu meistrivõistlustel, kus viljandlased samuti hulga medaleid võitsid.
BMX-i rattaga on Viljandi poisid ja tüdrukud krossi sõitnud juba paar aastat. See foto on tehtud vahetult enne jaanipäeva Tartu laululava taga peetud Tartu meistrivõistlustel, kus viljandlased samuti hulga medaleid võitsid. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eelkõige maanteesõitu treenivad Viljandi rattaklubi noored kuuluvad Eesti meistrivõistluste tulemuste põhjal riigi absoluutsesse tippu uudsel alal, BMX-i krossis, mida maailmas on seni valitsenud lätlased.

Olümpialgi kavas olevat ala on viljandlased Tartus harjutamas käinud aasta läbi. Seal on sellega tegelemiseks nii sise- kui välisrada – mõlemad on praegu Eestis ainsad.

Kiirus ja võimsus on treeninguks tähtsad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles