Vanad särgid jõuavad folkijate istumise alla

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanis Aasa enda meisterdatud istumisalustega, mida festivali ajaks valmib poolsada. Parajasti on ta Viljandi haiglas, kus käib kord aastas kümnepäevasel taastusravil.
Jaanis Aasa enda meisterdatud istumisalustega, mida festivali ajaks valmib poolsada. Parajasti on ta Viljandi haiglas, kus käib kord aastas kümnepäevasel taastusravil. Foto: Marko Saarm

Tänavusi folgilisi hakkab rõõmustama 50 värvikirevat istumisalust, mis valmivad vanadest T-särkidest Jaanis Aasa kätetööna.

Viljandi pärimusmuusika festivalil on taaskasutusele varemgi mõeldud. Mullu kavandas disainer Triin Amur varasematel festivalidel müümata jäänud T-särkidest püksikud, kaks mudelit naistele ja ühe meestele. Meestepüksid on läbi müüdud, naiste omi on veel saadaval.

Et taaskasutus inimestele meeldib, otsustasid festivali nännimüügipealik Tiina Zujen­kov ja käsitööhoovi pealik Anneli Lilienthal tänavu peolistele poppe istumisaluseid pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles