Kiired vastased lõid Tuleviku värava palle täis

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Viljandi väravavaht Rait Oja tegi vastaste hinnangul hea mängu, tuli tal kolmapäeva õhtul pall väravast välja tuua seitsmel korral.
Ehkki Viljandi väravavaht Rait Oja tegi vastaste hinnangul hea mängu, tuli tal kolmapäeva õhtul pall väravast välja tuua seitsmel korral. Foto: Alvar Loog

Viljandi Tuleviku jalgpallurite mängud Eesti karikasarjas piirdusid ettearvatult ühe mänguga, sest Eesti ühelt parimalt klubilt, FC Floralt tuli neil sarja avaringis vastu võtta kaotus 0:7.

«Eks me andsime endale juba enne mängu aru, et Flora vastu edasipääsu loota on ikka väga palju,» tunnistas Tuleviku üks eestvedajaid ning mängija Rain Tölpus. Ent ta kinnitas, et enne mängu viljandlased alla ei andnud ning väljakule mindi ikkagi lahingut lööma. Eeldusi selleks oli, sest mullu kohtusid samad meeskonnad samuti karikasarjas ja siis võitis Flora Viljandis napi paremusega 2:1.

Teisest minutist kaotusseisus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles