Tipud tulid vihmast hoolimata

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staadionirekordi omanik Märt Israel jäi teisipäeval Viljandis küll Gerd Kanterile alla, kuid rõõmustas, et kaotus olümpiavõitjale on vähenenud.
Staadionirekordi omanik Märt Israel jäi teisipäeval Viljandis küll Gerd Kanterile alla, kuid rõõmustas, et kaotus olümpiavõitjale on vähenenud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki mõnel alal oli stardis vaid paar-kolm sportlast ning ka publikut oli külma ja vihma pärast vähevõitu, leidis teisipäeva õhtul Viljandi staadionil olnud suure kergejõustikuvõistluse peakorraldaja, et üritus läks igati korda.

Õnnestumiste hulka sai kindlasti arvata kettaheite, kus korraliku duelli pidasid maha kaks Eesti paremat kettaheitjat, kohalik mees Märt Israel ja olümpiavõitja Gerd Kanter, ning odaviske, mille esikolmik mahtus mõnekümne sentimeetri sisse. Päris mitmel alal olid kohal sportlased, kelle tase on vähemalt Euroopa tipu lähedane.

«Viljandi on fantastiline koht, kus kergejõustikuvõistlust korraldada,» leidis Mati Lilliallik, kes oli juba 39. korda aset leidnud Valter Kalami mälestusvõistluste peakorraldaja. «Linna toetus on olemas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles