Päästjad õpivad Võrtsjärvel uppuvate purjetajate päästmist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme maakonna päästjad kogunevad kolmapäeval Võrtsjärve äärde, et harjutada õppusel suurelt järvelt purjetajate päästmist.
Kolme maakonna päästjad kogunevad kolmapäeval Võrtsjärve äärde, et harjutada õppusel suurelt järvelt purjetajate päästmist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolme maakonna päästjad kogunevad kolmapäeval Võrtsjärve äärde, et harjutada õppusel purjetajate päästmist suurel järvel.

Õppuse stsenaariumi järgi tabab traditsioonilise purjevõistluse, Tondisaare maratoni ajal Võrtsjärve äikesetorm. Võistlevad alused lähevad ümber, purunevad või upuvad, mitukümmend purjetajat saab vigastusi või kaob. 

Lõuna päästekeskuse regionaalsest veepäästeõppusest «Tondisaare maraton» võtavad peale kutseliste Viljandi-, Tartu- ja Valgamaa päästjate osa vabatahtlikud järvepäästjad, Lõuna prefektuur, häirekeskuse Lõuna keskus ning Tartu kiirabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles