Viljandi võõrustab Eesti sportlikke linlasi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnade suvemängude koondarvestuses on kõige kaalukam osa kergejõustikul. Selle ala tulemusteta pole ühelgi võistkonnal üldtabelis lootust kõrgele kohale. Pilt on tehtud mullu Viljandi staadionil Sakala mängudel.
Linnade suvemängude koondarvestuses on kõige kaalukam osa kergejõustikul. Selle ala tulemusteta pole ühelgi võistkonnal üldtabelis lootust kõrgele kohale. Pilt on tehtud mullu Viljandi staadionil Sakala mängudel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandisse on oodata ligi tuhandet sportlikku külalist: laupäeval ja pühapäeval saavad siin teoks Eesti linnade suvemängud, kus selgitatakse paremaid kümnel mõõduvõtul.

Eestimaa spordiliidu Jõud korraldusel asetleidvatele 39. suvemängudele saadab oma esinduse 24 linna. Traditsiooniliselt peetakse eri arvestust suurte, rohkem kui 10 000 elanikuga ja väikeste, vähem kui 10 000 elanikuga linnade seas.

Spordiliidu Jõud peasekretär Tamo Volt nentis, et väikelinnade mängudest välja kasvanud spordiüritus on aastatega tublisti jõudu ja populaarsust kogunud. «Viljandisse tuleb ligemale kakssada inimest rohkem, kui võistles eelmisel aastal: seekord on registreerunuid üle 900.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles